MANUAL FÖR WEBSHOP - Hur hittar jag delar till min bil?

I menyn till vänster
Välj bilmärke (t.ex. Volvo)
Välj bilmodell (t.ex. V70 II, 2000-2007)
Välj bildel (t.ex. oljefilter)

Klicka sedan på bildelen för att se om den passar just din bilmodellsvariant.

Scrolla ner till din bilmodell efter du klickat
då menyn innehåller många modeller kan websystemet tyvärr ej hantera detta på bästa sätt. Klickar du på en modell som ligger längre ner i listan måste man sedan scrolla ner till denna igen då systemet gör att man hoppar upp till den översta raden. Inom kort kommer en uppdatering

Bilder som rekommendation
På vissa produkter har vi lagt in "bilder" som rekommendationer istället för långa listor under varje produkt. Lite av en nödlösning tills vi har ett bättre websystem - nuvarande kan endast hantera 3 nivåer . Tala gärna om för oss vad du tycker! (maila info@carpart1.se)
------
Generella produkter som motorolja och glödlampor finns att söka längst ner i menyn
------
Passar till  = vägledning
Observera att vår specifikation av bilmodeller, motor och mån. år. etc under "Passar:"  skall ses som en vägledning till vilka modeller produkten passar. Den garanterar inte alltid att det passar.

Säkrast är alltid att mejla ditt regnummer och vilka delar du behöver så återkommer vi med info snarast.
Tyvärr går allt inte att se via reg.nr - ex bromsar till vissa bilmodeller måste kollas optiskt avseende storlek och typ av bromsskivor (solida eller ventilerade) eller genom informatuionsskyltar på bilen - se respektive bilmodell.

Angående månad och årsmodell
Generellt anger vi månad och år men detta gäller då när bilen är tillverkad.
Anges ex som 8.1998- 11.2003  där de första siffrorna anger tillverkningsmånad.
Detta överensstämmer inte alltid med den information som finns på registreringsbeviset då detta anger första registreringsdag. Oftast räknas ett fordon som tillverkas i slutet av ett år som nästkommande årsmodell.
Ex 9.2002 kan avse årsmodell 2003.