NYA HEMSIDAN  NU IGÅNG!
Efter mycket arbete är nu äntligen vår nya hemsida i drift. T.v. på adressen www.carparts1.se  (dvs ett extra "s". Hänvisning finns från även denna startsida.
Betydligt bättre sökfunktioner  och många delar till lägre priser - vissa kraftigt nedsatta = OSLAGBART!
Lite arbete återstår bl.a. att få över alla sportfjädrar från Vogtland. T.v. gäller denna "gamla" sida för dessa.

FLER SPORTFJÄDRAR /SÄNKNINGSSATSER
från tyska kvalitetstillverkaren VOGTLAND
Nu är webshopen uppdaterad med fler sportsatser till bl.a AUDI, SEAT,SKODA och VW. 
Fler bilmodeller är under uppdatering... Härnäst på tur BMW.
Som alltid till OSLAGBARA priser. Ta en titt i webshopen under respektive bilmodell.... Snart(?) kommer våren och det är dax att fixa till bilen !

MER VÄRSTINGLAMPOR I SORTIMENTET.
Nu har vi fått in H4 i 160/90W och H1 och H3 i 130 W. Lamporna ger ett mäktigt ljus och fördelen med dessa jämfört med Xenon/LED är att de inte reflekterar vägskyltar lika mycket som annars kan vara bländande.
Lamporna bör kombineras med relä och grövre kablar för att göra sig rättvisa. Främst avsedda för tävling och Offroad och ej ECE godkända. På helljus finns egentligen inga restriktioner så där får watt-styrkan "fri".
Priserna som vanligt oslagbart! H4 per par 245:- , H1 per par 135:- och H3 per par 130:-...

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

önskar vi alla kunder.
Vi laddar för många nyheter under 2018!
 

MER LAMPOR PÅ LUCIADAGEN!
Nu har vi fått in ytterligare lampor för att lysa upp i vintermörkret. Naturligtvis till OSLAGBARA PRISER!
Både Osram och andra fabrikat. Vad sägs om
DS1 lampa från 
265:-
DS1 X-treme 6000K 464:-
DS2 lampa från 149:-

OSRAM H7 80W Cool Blue Boost 2- pack 195:-
OSRAM HB3 100W Cool Blue Boost  2-pack 296:-
OSRAM HB4  80W Cool Blue Boost 2-pack 290:-

.... och många fler. Titta in på hemsidan under lampor.
Kampanjer i all ära men vi har lågt pris hela tiden istället!!
Varde ljus ;-)
 

BLACK FRIDAY (redan nu...)
Även om våra priser redan är OSLAGBARA ;-) ger vi 5% på allt från och med idag fram till kl. 24.00 på fredag. Passa på och gör rejäla klipp på reservdelar. Nu även Osram lampor i sortimentet. OBS 5% gäller enbart vid beställning via hemsidan (ej Tradera)

NU ÄVEN PRESTANDA LAMPOR OSRAM m.fl OSLAGBART!
Lys upp höst- och vintermörkret med högeffektiva lampor!
Kolla in våra under lampor i webshopen :
 

BROMSAR SAAB 9-5 2010-2012
Nu har vi även bromsskivor och bromsbelägg till Saab 9-5 II från 2010-. Hög kvalite och OSLAGBARA PRISER!!

BROMSOK till VOLVO och SAAB
Vi har nu ett tämligen komplett lager av bromsok till Volvo och SAAB.  Du hittar dom under respektive bilmodell. "OSLAGBART naturligtvis "

MÅNGA NYA PRODUKTER OSRAM LAMPOR
Vi jobbar för högtryck med fler produkter. På bromssidan många nya bromsskivor, belägg och bromsok. På lampsidan har vi nu även OSRAM originallampor. Allt till  OSLAGBARA PRISER!  Kolla in i webshopen. Tryck på "Nyaste" i det vita fältet till höger i sökrutan så kommer de senaste produkterna upp" 

NY KARTINGSEGER FÖR TEAM CARPART!
VIKTOR LINDE visade sig vara snabbast i både Växjös 1 Maj Pokalen där han vann tämligen ohotad och var även snabbast inledningsvis i 2a deltävlingen i SKCC i Jönköping på lördagen. Tove Linde Team Carpart1 körde upp sig till en mycket bra 6e plats i Växjö. diam. Se mer på facebook
Bild Viktor Nr 11 i ledning  från Start till mål. Tove Nr 111
 

Team Carpart1 förare segrade i Klippan Cup Karting
Alex Bergqvist Team Carpart1 vann suveränt J125 klassen i Klippan Cup. I samma klass tog Viktor Linde Team Carpart1 8e plats och Tove Linde blev 8a i B-finalen . 45 förare deltog i klassen.  Se facebook

SPORTAVGASSYSTEM I ROSTFRITT  
Webshopen har nu uppdaterats med ett flertal sportavgassystem från Simon. Materialet är rostfritt  i de flesta system med lång hållbarhet och priserna ligger ofta under vad ett originalsystem kostar. Samtidigt får man ett snyggare slutrör (på vissa modeller dubbla ) och ett sportigare ljud. Mottrycket är mindre vilket ger snabbare gasrespons vid acceleration. Bara fördelar således. Allt till Oslagbara priser! 

LAGRET LADDAT med fler BROMSSKIVOR och BROMSBELÄGG till OSLAGBARA PRISER!
Håll tillgodo och kolla in webshopen. Utökat sortiment till bl.a Audi, Opel, Ford, Saab, Skoda, Seat, VW, Volvo, Renault m.fl.  Kompletta satser med 2 bromsskivor och belägg från 449:- svenska enkronor.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Vi tackar alla kunder för detta år. Många nyheter kommer och håll ögonen öppna redan i mellandagarna!

Fullsortiment Sportfjädrar/Sänksatser till VOLKSWAGEN till OSLAGBARA PRISER.
I webshopen hittar du nu satser till de flesta Volkswagen modeller. Förutom svenska Lesjöfors kan vi leverera tysktillverkade Vogtland i brett sortiment till oslagbara priser och några satser även från tyska FK till verkliga "budget" priser.
Vogtland och FK levereras direkt från deras centrallager i Tyskland till dig som kund och normal tar leveranstiden mellan 5-7 dagar (vardagar) efter att betalning gjorts.
Till vissa modeller finns även satser som sänker "ner till" 50 mm.
Läs även vår detaljerade Info så behöver du inte få några överraskningar vid byte till sportfjädrar.

NYTT - CHASSIDELAR  - NYTT

Nu har vi lagt upp betydligt fler chassidelar till många bilmodeller i webshopen som, styrleder, stabilisatorstag, spindelleder och hjullager. Kolla under respektive bilmodell www.carpart1.se  Allt till OSLAGBARA PRISER!

NYTT - BROMSOK VOLVO, SAAB - NYTT

Vi kan nu erbjuda bromsok till flertalet  bilmodeller av Saab och Volvo.  Det är NYA BROMSOK UTAN BYTE till OSLAGBARA PRISER! Kolla in på hemsidan www.carpart1.se under resektive bilmodell och "bromsar"

VOGTLAND SPORTFJÄDRAR/SÄNKSATSER med eller utan SPORTSTÖTDÄMPARE
Nu i vårt sortiment!


Vi säljer nu även produkter från välkända VOGTLAND. Vogtland är en av de allra största och främsta tillverkarna i Tyskland av specialfjädrar till fordon. Företaget grundades redan 1908 och har haft en stadig stark tillväxt. Under åren har tre större fjäderföretag förvärvats av VOGTLAND . Tysk kvalité och noggrannhet och optimal funktion tillsammans med förmånliga priser är anledningarna till VOGTLANDs stora framgångar.
 
VOGTLAND utvecklar flera varianter av specialfjädrar och stötdämpare för bilar.
Förtutom en stor fabrik i Hagen har man eget testlaboratorium på Hockenheim och filial i Amerika där man samarbetar med en rad Racing team bl.a inom Nascar serien.
 
SPORTFJÄDRAR/SÄNKNINGSSATSER
Över 1100 sportfjädersatser finns i sortimentet till flertalet bilmodeller. Satserna sänker bilen samt fjädrarna är hårdare som ger bättre väghållning.
Vi kommer lägga upp de mest frekventa satserna här i webshopen men hittar du inte din bilmodell så maila info@carpart1.se för info och prisuppgift.

OBS Vissa satser är upplagda i webshopen men finns "Info om Sportfjädrar/Sänksatser" under respektive bilmodell utan ttt sportsats anges kan dessa anskaffas. leveranstid ca 3-5 vardagar. leverans sker direkt från fabrikat till våra kunder.

 
SPORTFAHWERK – Sportfjädrar – sänkningssats med anpassade stötdämpare.
Sportfjädrar/sänkningssats och anpassade stötdämpare i längd  (fjädringsväg) och hårdhet med inställning för sportig körning. Detta ger optimal väghållning för den som fodrar lite mer än enbart fjädrar. Över 600 satser i sortimentet. Intresserad? - Maila info@carpart1.se
 
GEWINDEFAHRWERK (”Coil over”)
Ytterligare ett steg för avancerad körning. Innehåller specialstötdämpare med gängad ytterdel där fjädertallrikar kan ändras för individuell höjd på bilen.  Finns till ca 500 olika bilmodeller.
Hör av dig till info@carpart1.se om du har behov av avancerad väghållning
Dessutom har man utvecklat ELS (Electronic Lowering System)  där sänkning möjliggörs på bilar med elektroniskt styrd fjädring) till ca 35 tal Audi, BMW, Bentley, Land Rover, Mercedes Porsche och VW modeller.
 
Stort sortiment av RACING FJÄDRAR (med 60 mm diameter)
 
Kontakta oss för Information info@carpart1.se

MER HJULLAGER TILL OSLAGBARA PRISER
Nu har vi fått in hjullager till fler bilmodeller . Bra kvalité till OSLAGBARA priser!
Kolla under respektive bilmodell. Saknar du något hör gärna av dig! info@carpart1.se
 

Fr.o.m. 1 september 2016 NYTT BOLAG Carpart1 AB
Fr.om detta datum är verksamheten med bildelar överflyttat från Grön Värld Svenska AB till det nybildade aktiebolaget Carpart1 AB.
Nu heter vi de vi är ;-)
Vi har samma adress som tidigare (senare i höst flyttar vi in i nybyggda lokaler utanför Öjaby med adressändring som följd - meddelas senare)
Carpart1 AB  (reg.nr 559052-4590)
Postadress:
Hagudden 14
35593 Växjö

Lager och hämtadress för beställda delar (efter tidsbokning)
Illervägen /Isbjörnsvägen
35245 Växjö

Bankgiro är 254-2116
Kontonummer Clearingnr 6879 (Handelsbanken)  Konto :  969 762 488
SWISH Nr  kommer  inom de närmaste dagarna. 

TEAM CARPART1 

Nu har vi startar Team Carpart1 för att främja motorsport för unga förmågor i flera bilsportgrenar.
https://www.facebook.com/teamcarpart1

2016-07-02  UPPDATERING.
Vi uppdaterer nu bromsar till Volvo varför en del bromsdelar tillfälligt inte ligger inlagda på rätt ställe. Maila oss om du vill ha hjälp

Nu har vi lagt upp många nya chassidelar såsom styrleder, stabilisatorstag, spindelleder och hjullager till många bilm odeller. Allt till Oslagbara priser! Kolal på hemsidan www.carpart1.se

Läs hela inlägget »

I morgon torsdag den 5 Maj kommer vi till Tingsryds Rallysprint och visar upp Världens första etanoldrivna Saab som nådde stora framgångar 2004-2006 med Robin Sandberg som förare. Nu nystrajpad med Carpart1. Vi visar också lite av våra produkter.  I vårt Team Carpart1 ingår 5 Kartingförare och det blir tävling för 4 av dom nu i helgen I Kristianstad.  Efterhand kommer vi lägga upp en avdelning här på siten för Teamet och presentera de som är med.  Vår ambition är att främst hjälpa unga förmågor inom Motorsporten medan andra företag satsar på etablerade stjärnor ;-)
 

Nu har vi laddat lagret med BROMSSKIVOR o SKIVBROMSBELÄGG i hög kvalité till OSLAGBARA PRISER till några SAAB, VOLVO, FORD , VW modeller priser från 499:- för 2 skivor med belägg. och mer är på gång in. Kolla in vår webshop.

2016-03-13
GATES KAMREMSSATSER  i originalkvalité.
Nu kan vi även erbjuda välkända Gates Kamremssatser till några bilmodeller och
fler är på ingång..  

Vi har fått en leverans direkt från en tillverkare av bromsskivor och bromsbelägg till "Oslagbara" priser " 2 skivor och belägg från 499:-  . Skivorna har hög kvalité har behandlatd utsida  och alla ventilerade skivor är  balanserade. Finns nu till några Volvo modeller.
Samtidigt lägger vi in fler chassidelar som hjullager och framvagsdelar.  Sortimentet ökar efter hand!

Läs hela inlägget »
2015-10-02
RING BILLAMPOR
2015-10-01
Borg& Beck bromskivor och belägg

2015-07-12  
Nu har vi även fått in Shell Helix oljor till oslagbara priser.
 

2015-07-13
Vi vill meddela att vi inte har något samröre med företaget - Växjö Car Parts Sweden AB - detta företag har helt andra ägare och satts i konkurs nyligen.
Vårt varumärke Carpart1 är ett inregistrerat hos PRV och ingår i företaget Grön Värld Svenska AB men kommer ombildas till eget AB senare i år.

2015-06-20
Vi jobbar för högtryck med att lägga in nya produkter på hemsidan. 

Styrstag och stabiliseringsstag till vissa bilmodeller. Till några modeller har vi dessutom 2 kvalitetsnivåer.
Borg &Beck är ett välkänt fabrikat som levererar till fordonsindustrin och som komplement även i kvalité "Basic Carparts" *) 

Hjullager  Vi har även fått in hjullager i kvalité "Basic Carparts" *) till vissa bilmodeller och fler kommer. Titta under resp. bilmodell

Lesjöfors Sportfjädrar /Sänkningssatser
Satser till Audi och Seat finns nu inlagda. Några satser saknas i väntan på svar från Lesjöfors och vissa kommer utgå efter hand.
Vi jobbar vidare med övriga fabrikat. (Skoda och BMW står näst på tur)
Ni får gärna maila oss förfrågan om priser och leverans till bilmärken och modeller vi ännu inte hunnit lägga in på hemsidan.
Vi har Lesjöfors centrallager här i Växjö vilka lagerför ca 600 satser som vi i regel kan skicka dagen efter er beställning.

....och vi jobbar vidare med fler produkter som är på ingående.
 Allt till "oslagbara priser". 

P.S. Glöm inte anmäla er för Nyhetsbrev (funktionen finns nu på hemsidan)

Nyheter. Här hittar du våra nyheter löpande... senaste nyheten längst upp!

2015-04-04 Vår websida läggs nu ut efter att vi startat igång försäljning i liten skala i januari 2015 med annonser på Tradera. Du hittar också annonser om våra produkter på Blocket.   I sortimentet finns nu:

-20 tal frekventa Standard fjädrar,
-Sportfjädrar/sänksatser "fullsortiment" *) Fabrikat Lesjöfors
-Castrol motor- bromsolja, 2-taktsolja
-Olje- luft- bränsle- kupefilter till vanligaste bilmodellerna. Fabrikat Mahle, Wix, Champion
-NGK tändstift till vanligaste bilmodellerna.
-Lampor för huvudstrålkastare "Night braker". Fabrikat Osram.
-Simons sportavgassytem i rostfritt material  " fullsortiment"*)


*) med "fullsortiment"   avses respektive leverantörs/tillverkares hela sortiment.

Fler produkter kommer efter hand. Allt till "oslagbara" priser
Kom ihåg och anmäl dig för nyhetsbrev så får du information så fort vi får hem nya produkter.

Välkomna som kunder!
 

 

-------------